Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013


ΑΝΘΟΜΕΛΟ

Παράγεται την άνοιξη με την ανθοφορία της ελληνικής φύσης. Είναι ανάμεικτο μέλι και οι ιδιότητές του διαφέρουν ανάλογα με το νέκταρ των ελληνικών φυτών που εισκομίζουν στην κυψέλη οι μέλισσες.
Άρωμα: Δεν μπορεί επακριβώς να προβλεφθεί, συνήθως ουδέτερο.
Γεύση: Δεν μπορεί επακριβώς να προβλεφθεί, συνήθως γλυκιά.
Κρυσταλλοποίηση: Αν και είναι δύσκολο να προβλεφθεί, συνήθως 4-6 μήνες μετά τη συλλογή του.
Δρα προληπτικά για καρδιαγγειακές διαταραχές και έχει ευεργετική δράση σε παθήσεις του ουροποιητικού και πεπτικού συστήματος.

Αγνο μέλι απ' ευθείας από την κυψέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου